Betere voeropname dankzij hydrothermisch ontsluiten


Marstall heeft het hydrothermisch ontsluiten van zetmeel als pionier van de moderne paardenvoeding meer dan 35 jaar geleden in Europa geïntroduceerd en gedurende de laatste tien jaar verder geperfectioneerd. Het resultaat hiervan zijn licht verteerbare graanvlokken. De voedingsstoffen kunnen in hoge mate op een efficiënte manier door paarden opgenomen worden. Hydrothermisch ontsloten granen zijn de basis van alle marstall muesli’s.


Het unieke hydrothermische behandelingsproces van Marstall ontsluit de zetmeelkern van granen door middel van:


  • Vocht (Hydro)
  • Warmte (thermisch)
  • Druk


Smakelijk en vers


Wij hechten veel waarde aan hoogwaardige, verse en lokale grondstoffen voor onze voeders. Alleen dergelijke grondstoffen van Premium-kwaliteit worden in Marstall Premium-Paardenvoeders verwerkt. En dat laten paarden zich smaken!


Marstall – gecertificeerde zekerheid


Bij Marstall wordt de kwaliteitsgedachte niet alleen toegepast, maar we laten ons ook certificeren. Al onze productiebedrijven hebben een kwaliteitsmanagementsysteem, waardoor de traceerbaarheid van grondstoffen en eindproducten gewaarborgd is. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid voor jou en jouw paard!


Marstall – voor ieder paard het juiste voer


Onze marstall-hoofdvoeders, zowel de Universal-, Sport- of Fokkerijvoeders bevatten de kracht, en soorten-rijkdom uit de natuur. In onze gecertificeerde productiebedrijven verwerken we uitsluitend hoogwaardige, op elkaar afgestemde ingrediënten tot gevarieerde, smakelijk voeders.


Met onze rasspecifieke Individual-voeders, de aanvullende PLUS-producten voor concrete  probleemoplossingen, rantsoenoptimalisatie en variatie, de Struktur-producten en de marstall SPEZIAL-producten, zijn we een van de compleetste aanbieders van paardenvoeders op de Europese markt.


Bij Marstall weet je wat je voert


Wij vinden openheid, informatievoorziening en transparantie erg belangrijk, want dat is voor jou een voorwaarde om het juiste rantsoen voor je paard samen te kunnen stellen. Om je genoeg informatie en een goed overzicht te geven, vind je op onze website www.marstall.nl de samenstelling van onze voeders, met alle ingrediënten en de gehaltes aan vitaminen, mineralen en sporenelementen.

Deel dit artikel