Stall Riegel: verantwoord en lekker!


Mark Hilkens: “Een gezond paard krijgt dagelijks voldoende vitaminen en mineralen binnen. Maar veel van onze paarden krijgen eigenlijk te eenzijdig voer, daarom is het goed als je ze dagelijks trakteert op een koekje. Stall Riegel is een gezond en verantwoord paardenkoekje. Een snack met vitaminen, mineralen en sporenelementen. Een echte traktatie voor je paard!”


Mark geeft ons meer inzicht in de samenstelling van het product: “Stall Riegel paardenkoekjes zijn te vergelijken met Marstall Force: een product om vitaminen- mineralen en sporenelementen te verstrekken. De kracht van de koekjes zit in de combinatie hoogwaardige en uitgebalanceerde vitaminen en mineralen. Het zorgt dat je paard dagelijks de juiste hoeveelheid vitaminen en mineralen krijgt. Het maakt dat deze koekjes bijzonder geschikt zijn voor paarden die eenzijdige voeding krijgen in de vorm van hooi en granen. Het bewijs? Kijk maar eens naar de Ca:P-verhouding (Calcium Fosfor verhouding) van 2,8:1*.”


Verbeterd recept

“Een ander voordeel is de koekvorm. Je voert uit de hand en dat is makkelijk als je een groep paarden moet voeren of wanneer ze in een loopstal staan. Weet je wat ook goed is om te horen? Dit smakelijke koekje uit de marstall keuken is ook nog verbeterd. Vanaf nu is het met smakelijke lucerne verkrijgbaar! Mijn advies: voeren? Zorg voor een koekje erbij!”, aldus Mark Hilkens.


*Voor een volwassen, uitgegroeid paard of pony moet er een circa 2- 3 keer zoveel Calxium als Fosfor in het voer zitten. Een goede Ca:P-verhouding ligt dus tussen de 2-3:1. Bij een opgroeiende paard of pony moet deze verhouding lager liggen; ca. 1,5:1

 


Meer info / bestellen

Deel dit artikel