…geef marstall Veulenmuesli met ProAmin-formule!


Mark Hilkens: “Het is altijd een feestelijke gebeurtenis: de geboorte van een veulen. Onlangs kwam een trotse ‘ouder’/paardeneigenaar bij ons in de winkel met een veel gestelde vraag: wat kan ik mijn veulen het beste voeren? Het bleek dat hij het veulen aan zijn dochter, een fanatiek ruiter, beloofd had en hij wilde haar natuurlijk een goed paard geven. Mijn – standaard – antwoord: marstall Veulenmuesli.”


Uitgebalanceerd

“Marstall Veulenmuesli is smakelijk en licht verteerbaar. Je kunt het geven vanaf twee weken na de geboorte tot minimaal twee maanden na het spenen. De startermuesli is samengesteld op basis van wetenschappelijk onderzoek. Het heeft een uitgebalanceerde aminozurensamenstelling, bevat magere melkpoeder en marstall ProAmin (essentiële aminozuren voor een gezonde botontwikkeling). Dit zorgt dat de muesli een ideale verhouding mineralen en sporenelementen (rijk aan koper) heeft. Dankzij organisch selenium zorgt het bovendien voor meer vitaliteit en weerstand”, aldus Mark.


Bruist van het leven

Als laatste komt hij terug op de klant uit het begin van het verhaal. “Hij was onlangs weer in de winkel en bestelde nog een zak. Hij bedankte me voor de tip en vertelde dat zijn veulen goed groeide en bruiste van het leven. Het bewijst maar weer dat een goede start perfect wordt met marstall Veulenmuesli.”


 


Meer informatie over Veulenmuesli

Deel dit artikel