Mark Hilkens: “Het wordt winter en je wilt extra goed zorgen voor je paard. Om de winter goed door te komen, is bijvoeren belangrijk. Maar je hebt zoveel soorten bijvoer dat het moeilijk kiezen is. Wij maken het je graag makkelijk en bieden je een allround bijvoer: Marstall Sinfonie. Een smakelijke en krachtige kruidenmuesli die zorgt dat je paard perfect uit de winter komt.”


Onze kruidenmuesli is geschikt voor alle paarden. Je geeft het als aanvulling op het dagelijkse rantsoen, ideaal naast brok of muesli. Sinfonie is verkrijgbaar in 15 kg zak en 7 kg emmer. Bestel Marstall Sinfonie direct.


Maar wat doet Marstall Sinfonie voor je paard?


Stimuleert een goede ademhaling

De etherische oliën in Sinfonie stimuleren een goede ademhaling. Je kunt de werking versterken door Sinfonie aan te maken met heet water. Week de Sinfonie dan 15 min. in heet water (1:1). Er komen dan etherische dampen vrij, die tijdens het eten worden ingeademd.


Verhoogt de weerstand

Sinfonie zorgt voor meer weerstand door extra vitaminen en mineralen en de kruidenmengeling.


Bewezen werking tijdens verharing

Zowel in het voorjaar als in de herfst is een 40 daagse Sinfonie-kuur aan te bevelen ter ondersteuning van de stofwisseling en het verharingsproces.


Helpt bij plotselinge terugval

Ook normaal gesproken fitte paarden, die plotseling een terugval hebben, kunnen baat hebben bij de veelzijdige kruidenmelange die de Sinfonie bevat. Het bevat  kruiden in puur natuurlijk vorm, met een breed werkingsscala: ter ondersteuning van de luchtwegen, de bloedsomloop en de urinewegen.


Wil je meer weten over Marstall Sinfonie?

Informeer bij de dealer of bekijk onze productleaflet.


 


 

Deel dit artikel