Laat het niet ten kosten gaan van de spiermassa


Mark Hilkens: “Als je een paard op dieet zet, wil je dat je paard gewicht verliest maar niet verslapt. Afvallen zonder spiermassa te verliezen lukt alleen als je een goed dieet geeft met de juiste aminozuren.”


Wil jij ook het juiste dieet aanbieden?


“Het komt omdat het dieet niet in balans is. Komen mensen met dergelijke vragen naar mij toe en analyseer ik het voer, dan zie ik vaak dat het voer te weinig Lysine bevat. Dit essentiële aminozuur is zeer belangrijk voor de spieropbouw en het behoud van spiermassa. Je ziet dan dat tijdens het dieet extra veel spiermassa is afgebroken. Dit is te voorkomen door het gericht bijvoeren van Lysine in zuivere vorm. Dit kan met Marstall Amino-Muskel PLUS.” 


Bekijk product       Direct bestellen


 


 

Deel dit artikel