Je wil het beste voor je paard, daarom zorg je voor goede huisvesting, uitstekende verzorging en het beste rantsoen. Voor het ene paard is dit een hooi-graanrantsoen en voor het andere paard een graanvrij prestatierantsoen.


Om je paard te voorzien van alle benodigde vitaminen, mineralen, sporenelementen en waardevolle aminozuren en electrolyten die passen bij het natuurlijke eetgedrag, is het verstandig om een mineralenvoer toe te voegen aan dit rantsoen.


Wij hebben hiervoor Marstall Force ontwikkeld, een graanvrij Premium vitaminen- en mineralenvoeder. Door de uitgebalanceerde Calcium/Forsfor verhouding prima geschikt als aanvulling op het ruwvoerrantsoen.


Met Marstall Force hebben we een uitstekend alternatief voor andere merken in de markt. Omdat Marstall Force veel geconcentreerder is, hoeft er slechts 100 gram per dag van gevoerd te worden t.o.v. 350 gram bij het alternatieve merk, met dezelfde hoeveelheid belangrijke vitaminen en mineralen.


Hierdoor is Marstall Force 72% goedkoper dan de concurrent! 


 

Deel dit artikel