marstall Premium-Paardenvoer

zum Shop

Product zoeken

Klantenmeningen

Huf-Regulator getest op manege Ansbach

"Lowohl", ons populaire lespaard op manege Ansbach, heeft helaas altijd hele slechte hoeven. Het ergste waren de achterhoeven en de rechter voorhoef. Het hoornweefsel is erg brokkelig, fatsoenlijk beslaan is haast niet mogelijk.

Foto's van voor: achter rechts/achter links/voor rechts

alt  alt  alt

Lees meer...

 

Leverwaarde met "Optimal" duidelijk verbetert

Dit goede bericht kregen wij van Dressuurstal Kreuth: “Herbstzauber hield zich altijd wat stijf en gespannen, had lichte symptomen van koliek en was dof in de haren. Bij een bloedonderzoek op 12 april jl. werden hoge leverwaardes vastgesteld. Daarom hebben we zijn rantsoen aangepast en hem alleen nog maar 1,5-1,8 kg marstall Optimal per dag als krachtvoer gegeven (verdeelt over 6 porties)....

Herbstzauber, zwarte Trakehner hengst, *18.01.2005, vader Insterburg succesvol in Grand Prix

Lees meer...

 

Gewoon geweldig die marstall Condición!

Bianca uit midden-Nederland heeft haar paard 2 maanden lang marstall Condición gevoerd en stuurt ons enthousiast het volgende bericht met foto’s:
 

 

Voor
alt

Lees meer...

 

Caraween afgevallen met Faser light

In juli 2011 heeft mijn merrie een langdurige peesblessure opgelopen. Als gevolg hiervan kon ik haar 7 maanden niet rijden. In die tijd is Caraween aangekomen tot een gewicht van 670 kg. Daar maakte ik mij wel zorgen over.

Lees meer...

 

Complimenten

Ik wil graag mijn complimenten uitspreken en jullie heel hartelijk danken!

alt

Mijn pony Guitano is al erg oud, in juni wordt hij 36 jaar.
Een tijdje zag het er echt heel slecht uit met hem. Vanwege de stand van zijn tanden en ook doordat hij kiezen mist, viel hij al een tijdje af.

Lees meer...

 

Super tevreden met Marstall

Voor ons bij marstall tellen niet alleen de mediagenieke successen van de kaderprofs, het zijn juist de regionale en kleinere wedstrijden die de wedstrijdsport in Nederland en Duitsland karakteriseren.

alt

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Immo Peltzer, opleider en paardenwetenschapper uit Siegen, vertrouwd al jaren volledig op marstall...

Lees meer...

 

Jule's Huf-Regulator test

Jule Davids, de eigenaresse van een Haflinger met probleemhoeven, test sinds september 2012 marstall Huf-Regulator.

alt
alt
Beide foto's: toestand van de hoef bij het begin van de test in 2012

Lees hier het verloop van de voerproef...

Lees meer...

 

Zeer tevreden met Western en Mash

Per e-mail ontvingen wij het volgende bericht van een klant:

...Hallo Marstall, ik wil even laten weten dat ik zeer tevreden ben met jullie Western en Mash voer. Mijn kleine Quarter krijgt sinds de herfst 2x per week Mash en ca. 1-1,5 kg Western muesli. Hij glanst waanzinnig mooi, ik heb bijna geen glansspray meer nodig! Ik krijg vaak opmerkingen dat hij er zo goed uitziet, zelfs van voorbijgangers... gewoon super! Heel veel groetjes Kathi

 

Mw Stiem over marstall Champion

Hallo Marstall-Team!

Door het goede voer dat wij geven (marstall Champion) is dit jaar op de 36e Bundesschau in Remlingen "Langvennen Nina Simone" bondskampioensmerrie A en bondskampioen A geworden.
Eigenaar: Stoeterij Springfire, Julia Stiem, Ingersleben

Lees meer...

 

Feedback over MashToGo

Hieronder een zeer positieve 4-sterren waardering van de Duitse online Zooplus-Shop over marstall MashToGo:

„Vooraf: ik heb mijn paarden op stal staan aan de andere kant van de stad, dus ver weg van mijn huis. Mijn paarden staan in een uitloopstal en er is geen warm water. Vroeger heb ik altijd thuis de Mash klaar gemaakt en mee genomen naar de stal, met de fiets of de auto. In de vochtige stal kon ik de zak niet laten staan, het ging klonteren of schimmelen. Dus moest ik de zak thuis laten staan, zodat hij droog stond. Het probleem was alleen dat ik het risico liep dat de emmer, ondanks het deksel, onderweg omkiepte en leegliep, door de slechte weg. En met de fiets was het eigenlijk te zwaar met de emmer aan het stuur. Toen bedacht ik me: ik probeer Mash ToGo eens uit! GEWELDIG! Nu heb ik alleen nog twee thermoskannen met heet water nodig en kan ik het op stal afvullen. De porties zijn al afgemeten ;).

Lees meer...

 
Facebook
Zoek op deze site
Brochure Download