AMINO MUSKEL PLUS


Vrije essentiële aminozuren nu in de juiste verhouding beschikbaar


Aminozuren zijn de bouwstenen van de spieren. In de moderne paardenvoeding kiest men terecht voor een laag eiwitgehalte om een risicovol eiwitoverschot te voorkomen. Paarden hebben makkelijk opneembare koolhydraten nodig voor de energie voorziening en zijn hoogwaardige eiwitten nodig voor spierontwikkeling alsook spierherstel na inspanning. Tijdens training en wedstrijden slijten spieren door de inspanning en door verhoogd melkzuur. Deze verstoorde structuur kan alleen door een spiereiwitsynthese herstelt worden. Om een snel herstel te bevorderen en spierpijn of stijfheid te voorkomen dient AMINO MUSKEL PLUS binnen een uur na inspanning gegeven te worden.  De essentiële aminozuren die in dit supplement zijn samengebracht halen de kwaliteiten van het paard naar boven en beschermen tevens de gezondheid. Onderzoek heeft uitgewezen dat het verstrekken van AMINO MUSKEL PLUS oftewel essentiële aminozuren in een afgestemde verhouding in de pré-regeneratiefase de meest effectieve manier is om de spiereiwitsynthese op gang te brengen.


  • Sneller herstel
  • Meer spieropbouw
  • Energie : Eiwit balans blijft behouden


Deel dit artikel