Internationaal Grand Prix ruiter en bondscoach van het para-dressuur team Joyce Heuitink voert al jaren naar volle tevredenheid Marstall. Vanwege de kwaliteit van de producten, maar ook vanwege het persoonlijke voeradvies. 

Enkele maanden geleden bleef haar 4-jarige Kingston I.Dancer wat aan de schrale kant en ook qua bespiering mocht hij nog wat aansterken. Na overleg met Rick, voedingsadviseur bij Marstall, is gekozen voor een combinatie van Havervrij en Cornmuesli aangevuld met het supplement Amino-Muskel PLUS om de spieropbouw te ondersteunen. Het blijft natuurlijk een jong paard, dat rustig de tijd moet krijgen om aan te sterken en te groeien.

Nu Joyce Rick toch aan de telefoon had, hebben ze meteen ook maar het rantsoen van Grand Prix paard Gaudi Vita tegen het licht gehouden. Voor dit paard is gekozen voor de Amino-Sport Muesli, een energierijke muesli met toegevoegde essentiële aminozuren voor optimale spieropbouw en beter herstel.


Heb jij ook een vraag omtrent het rantsoen van je paard? Neem dan, net als Joyce, contact op met een van onze voedingsadviseurs

Deel dit artikel