Op 10 en 11 september worden de jeugdige paardenfans én hun ouders getrakteerd op optredens van hun grote idolen en komen zij alles te weten over paarden in honderden shows, demo’s, workshops en clinics. Op 10 & 11 september kun je je hart ophalen bij de 3 showpistes en een groot podium waar tijdens Horse Event Youth al je grote idolen te zien zijn. Verder vind je in het promodorp meer dan 100 winkeltjes met de coolste paardenspullen.

Op 17 en 18 september gaat Horse Event terug naar de roots van het educatieve evenement dat negentien jaar geleden begon bij de Nederlandse Hippische Beroepsopleiding in Deurne. Dit weekend ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Verder vind je in het promodorp meer dan 100 stands met de laatste innovaties, paardensporttrends en beursaanbiedingen.

Wil je kans maken op 2 gratis kaarten voor het Horse-event op een dag naar keuze?

Bezoek het evenement en vergeet ook onze stand niet!

Koop tussen 20 augustus en 5 september Marstall producten via onze website of in de winkel, vul onderstaand formulier in, en maak kans op 2 kaarten. Woensdag 7 september maken we de winnaar bekend.

Deel dit artikel