We vinden het superleuk dat we zo een mooie recensie mogen ontvangen, en delen deze graag met jullie.

“Sinds enige tijd ben ik een zeer tevreden gebruiker van Marstall Vito en de Force.

Ik ben er een jaar geleden mee begonnen toen ik een tuiger had die er mager en dof uitzag. Het werd geweten aan het feit dat hij ziekelijk was en een luchtzuiger.
(Uiteindelijk bleek hij een auto immuun ziekte te hebben waaraan hij dit jaar overleden was.) Destijds na anderhalve week voeren zag je al verschil aan hem, dat zijn vacht vooruit ging en ook er gezonder uitzag.

Ik heb ook een 4-jarig paard (springpaard) staan, welke ook op de Marstall staat en ook hij ziet er verschrikkelijk goed uit. Ik krijg met regelmaat complimenten over zijn uiterlijk en conditie.

Maar de reden dat ik deze mail stuur is het paard welke ik bijna 3 weken geleden kocht. Een paard uit Hongarije, een volbloed tuiger (menpaard) uit oude lijnen. Mager, onderbespierd en een vacht zo dof dat je hem nog geen 5 cent zou geven.

De eerste foto is genomen op 22 oktober, hier stond hij net 5 dagen op de Marstall Vito, 2 volle scheppen per dag naast de basisbrok, met toegevoegd 1 vol bekertje Marstall Force per dag.

Deze foto is 3 november genomen. Overduidelijk lichamelijk vooruit gegaan, bespiering komt “makkelijk” terug, vacht glanst als een diamantje. Ook zijn algehele conditie gaat met sprongen vooruit.

Dit is waarom ik iedereen aanbeveel Vito te voeren. En voor de extra’s de Force.
Ik vond dat de complimenten en resultaten ook eens rechtstreeks naar jullie toe mochten.

Mijn grote dank voor dit hoogwaardige voer!”

22 oktober 2022

3 november 2022

Deel dit artikel