Marstall Sinfonie is de havervrije, verfrissende en versterkende kruidenmuesli voor ieder paard. De verscheidenheid aan aromatische kruiden zorgt voor vitaliteit, welzijn en schone luchtwegen. Marstall Sinfonie stimuleert ook de bloedsomloop en de stofwisseling en verhoogt de atletische prestaties. Hierdoor is het ideaal ter verrijking van de sportpaardenvoeding en ter ondersteuning van seniorenpaarden en hoestpaarden. Ook voor het verbeteren van het voerrantsoen is Marstall Sinfonie uitstekend geschikt.

  • muesli met natuurlijke kruiden
  • revitaliserend en verkwikkend
  • geen hele haverkorrel
  • ondersteunt de ademwegen
  • stimulering van de stofwisseling
  • smakelijke afwisseling
  • ideaal tijdens het verharen
  • ADMR-conform (volgens FN-ADMR van 28.4.11)

Marstall Sinfonie – vitaliteit dankzij kruidenkracht

De kennis van de kracht van kruiden is zo oud als de mensheid. Deze kennis hebben we in het recept verwerkt en Marstall Sinfonie ontwikkeld, een aromatische, havervrije kruidenmuesli die het beste van de kruidentuin in een natuurlijke vorm combineert. Essentiële oliën revitaliseren het cardiovasculaire systeem en stimuleren de stofwisseling. Dit verhoogt het welzijn en de prestaties van het paard. Bovendien zuiveren de kruiden die het bevat de luchtwegen en hebben ze antioxiderende, ontstekingsremmende, immunomodulerende en diuretische eigenschappen. Om de waardevolle ingrediënten te beschermen zijn de Marstall Sinfonie zakken voorzien van een dubbel membraan.

Vitamine E en selenium beschermen de celmembranen tegen vrije radicalen (zeer reactieve zuurstofverbindingen die de cellen aanvallen) en zijn echte boosters voor het behouden en ondersteunen van de atletische prestaties van de spieren. Deze eigenschappen maken de kruidenmuesli de ideale voedingspartner voor sportpaarden, oudere of hoestende paarden.

Naast kruiden bevat de receptuur nog andere revitaliserende componenten, zoals biergist, mineraalkorrels, lijnzaad en luzernestructuur , allemaal licht verteerbare ingrediënten die het maag-darmkanaal stimuleren en de vacht laten glanzen.

Marstall Sinfonie kan door zijn smaak elk voer verrijken, of het nu gaat om haver of een volledige voermix, en zo zelfs kieskeurige paarden aanzetten tot eten. Een of twee handjes zijn voldoende.

De kruiden in Marstall Sinfonie ontwikkelen hun volledige kracht wanneer ze in heet water worden geweekt. Laat de kruidenmuesli 15 minuten weken, controleer de temperatuur en geef hem warm. Hierdoor kan het paard tijdens het eten de essentiële dampen inademen.

Deel dit artikel